Επιστροφές

1. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους ,αφού προηγηθεί ενημέρωσή μας στο e-mail [email protected] ή στο 2105317777 σύμφωνα και με τις επόμενες παραγράφους

 

2. Σε περίπτωση υπαναχώρησης τα έξοδα επιστροφής των εμπορευμάτων/ προϊόντων βαρύνουν τον Καταναλωτή. Η αποστολή των εμπορευμάτων/ προϊόντων γίνεται με ευθύνη και κίνδυνο του αγοραστή, και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ή να έχουν τοποθετηθεί/χρησιμοποιηθεί, συνθήκες οι οποίες ισχύουν μετ' επιτάσεως για ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

 

3. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων καθώς και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή λανθασμένα ανταλλακτικά , καθότι εφόσον τοποθετηθούν/χρησιμοποιηθούν δεν μπορούν πλέον να γίνουν αποδεκτά προς επιστροφή.

 

4. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσω της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε αρχικά και εφόσον πληρούνται τα ποιοτικά κριτήρια των παραγράφων 2 και 3.

 

5. Η ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης ανταλλακτικών που είναι λανθασμένα (λάθος κωδικός). Παρακαλούμε να πιστοποιείτε ότι τα ανταλλακτικά που αγοράσατε είναι τα κατάλληλα για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους.

© 2020 Σταματόπουλος | All Rights Reserved.
Design & Development by